Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: mai 2018

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC Supermarketpunctro SRL. („ KidsCare.ro"), cu sediul in str. Aleea Livezilor, nr. 12, 052458, sector 5, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, KidsCare.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Daca sunteti client al kidscare.ro, Supermarketpunctro SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati KidsCare.ro, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul KidsCare.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin KidsCare.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea KidsCare.ro.

Daca pentru a va crea cont de utilizator in KidsCare.ro, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, Supermarketpunctro SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe KidsCare.ro, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

II.2. Daca sunteti vizitator al KidsCare.ro, Supermarketpunctro SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii KidsCare.ro, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul formularului pentru intrebari sau reclamatii, in masura in care il completati.

II.3. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, Supermarketpunctro SRL prelucreaza datele dumneavoastra de contact, cum ar fi nume si prenume, adresa de e-mail si telefon pe care le furnizati in contextul initierii sau desfasurarii relatiei contractuale cu Partenerii sau potentialii Parteneri.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

III.1. Daca sunteti client al KidsCare.ro, Supermarketpunctro SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si KidsCare.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe KidsCare.ro, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Supermarketpunctro SRL, definit in cuprinsul Termeni si conditii. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Supermarketpunctro SRL.

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba Supermarketpunctro SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul KidsCare.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Supermarketpunctro SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin KidsCare.ro.

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Supermarketpunctro SRL, prin KidsCare.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a KidsCare.ro, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe KidsCare.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Supermarketpunctro SRL de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe KidsCare.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteti vizitator al KidsCare.ro, Supermarketpunctro SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Supermarketpunctro SRL, prin KidsCare.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe KidsCare.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe KidsCare.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Supermarketpunctro SRL de a asigura functionarea corecta a KidsCare.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor KidsCare.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.3. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, Supermarketpunctro SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuali dintre Supermarketpunctro SRL si Parteneri sau potentiali Parteneri

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Carrefour de a initia si desfasura relatiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe KidsCare.ro. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Supermarketpunctro SRL de a-si desfasura activitatea.

  • pentru celelalte scopuri si temeiuri enumerate la sectiunea III.2. de mai sus.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, Supermarketpunctro SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale Supermarketpunctro SRL, respectiv pe durata necesara indeplinirii obligatiilor legale care revin in sarcina Supermarketpunctro SRL (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informatiile contului meu sau printr-un mail la adresa noastra din pagina de contact, Supermarketpunctro SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin KidsCare.ro. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Supermarketpunctro SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Supermarketpunctro SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

In cazul in care sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri ai Supermarketpunctro SRL, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesara pentru incheierea / executarea contractului si ulterior potrivit politicilor interne si obligatiilor legale, inclusiv cele privind arhivarea.

  1. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Supermarketpunctro SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre Parteneri, catre societatile afiliate Supermarketpunctro SRL, catre terte persoane sau entitati care sprijina Supermarketpunctro SRL in oferirea de servicii prin KidsCare.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea KidsCare.ro, inclusiv pentru intermedierea relatiei dintre dumneavoastra si Partenerii nostri care comercializeaza produse prin aceasta pagina de internet, in masura in comandati produse vandute de acestia;
  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati clientilor, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Supermarketpunctro SRL prin KidsCare.ro;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea KidsCare.ro si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Pentru prelucrarea de date derulata de Partenerii cu care intrati in relatie, potrivit Termeni si conditii, prin intermediul KidsCare.ro si care prelucreaza datele dumneavoastra in nume propriu, in calitate de operatori de date, va rugam sa aveti in vedere politicile de confidentialitate oferite de acei Parteneri. Supermarketpunctro SRL nu are niciun control asupra modului in care va sunt prelucrate datele de catre acestia.

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Supermarketpunctro SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiati

In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Supermarketpunctro SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia. In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la: contact@kidscare.ro

Monitorizarea respectarii cerintelor legale in acest domeniu este asigurata inclusiv de catre responsabilul cu protectia datelor desemnat in cadrul Supermarketpunctro SRL, avand urmatoarele date de contact: contact@kidscare.ro

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica de cookie-uri


TOP