Cumpara in rate pe kidscare.ro

Acum beneficiezi si de plata cu pana la 4 rate fara dobanda pentru a-ti achizitiona produsul dorit, prin cardurile de cumparaturi Card Avantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank), Star BT (Banca Transilvania), BRD Finance sau Alpha Bank.

Modalitati de plata in rate:
Plata printr-un card bancar emis de una din bancile de mai sus.
Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Netopia Mobilpay.ro si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Cum platesc?
Online, direct de pe site, pe pagina de comanda urmand pasii de mai jos:
1. Dupa ce bifati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile siteului se vor activa in partea de jos modalitatile de plata disponibile pe siteul Kidscare.ro
2. Apasati apoi butonul "Trimite comanda" situat in chenarul cu "MobilPay plateste cu cardul de debit / credit"
3. Veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati MobilPay unde va completati datele cardului in siguranta
4.  Completati datele de pe cardul dumneavoastra:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)
Sistemul MobilPay va detecta imediat tipul cardului dumneavoastra si va da posibilitatea de a alege numarul de rate
5. Alegeti numarul de rate ( puteti plati integral sau in maxim 4 rate fara dobanda )
6. Finalizati comanda
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


TOP