Dupa ce ati comandat produse in magazinul nostru, comanda Dvs. se proceseaza si veti primi un e-mail cu detalii privind comanda ( stocul produselor comandate, ziua livrarii produselor catre Dvs., alte observatii)

Comenzile trimise Vineri dupa ora 12.00, Sambata si Duminica vor fi procesate in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.

Comenzile date in zilele Luni-Vineri pana in ora 12.00 vor fi procesate in aceeasi zi si vor fi Livrate dupa cum urmeaza :

In Provincie - Coletul ajunge la dumneavoastra in aproximativ 1-2 zile lucratoare, din momentul preluarii coletului de catre firma de curierat.

In Bucuresti - Coletul ajunge la dumneavoastra in aproximativ 1-2 zile lucratoare, din momentul preluarii coletului de catre firma de curierat.
LIVRARE GRATUITA PENTRU PRODUSELE COMANDATE IN VALOARE DE MINIM 300 LEI

TAXA DE LIVRARE IN PROVINCIE este 19 Lei oriunde in Tara, nu conteaza numarul de produse comandate.

TAXA DE LIVRARE IN BUCURESTI SI ILFOV este 19 Lei, nu conteaza numarul de produse comandate.

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Inainte de a returna un produs va rugam sa completati formularul de pe aceasta pagina - CONTACT - in care specificati ca subiect "Retur" si comanda/numarul facturi sau cat mai multe informatii pentru a putea identifica comanda. Apoi veti primi un email cu toate informatiile pentru a returna produsul in conditii cat mai bune.

Adresa de retur
Destinatar: KIDSCARE
Adresa: Str. Oituz, nr.25B, Bragadiru, Jud. Ilfov, cod postal: 077025
Telefon: 0729 25.04.52

Costul de retur este suportat in intregime de client. Returul se poate face prin firma de Curierat Rapid.

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata sau cu plata transportului la destinatar, pentru ca vor fi refuzate.

Produsele returnate sunt verificate si apoi se face rambursul banilor in contul dvs. in maxim 15 zile de la primirea coletului.


TOP